Vrijeme pripreme 1sat i 40minuta
BISKVIT
8 jaja
15 dag secera
20 dag brasna
prasak za pecivo
1 zlica ulja
KREMA
15 dag kokosovog brasna
3 zlice mlijeka
20 dag maslaca
10 dag secera u prahu
1 zlica ruma
15 dag mljevenih badema
GLAZURA
20 dag bijele cokolade
20 dag maslaca
PRIPREMA
Biskvit-Pjenasto istucite zumanjke s dijelom secera. Dodajte snijeg od bjelanjaka istucen s preostalim secerom i brasno prosijano s praskom za pecivo. Smjesu izlijte u namascen i pobrasnjen kalup za torte pa pecite,ovisno o debljini, cetrdesetak minuta na 160 stupnjeva.
Krema-Prelijte kokosovo brasno vrucim mlijekom i ocijedite ga. Pjenasto izmijesajte maslac sa secerom i rumom. Umijesajte ohladjeno kokosovo brasno i mljevene bademe, ostavite kremu da se stvrdne. Ohladjen biskvit prerezite,premazite kremom i slijepite.
Glazura-Rastopite bijelu cokoladu i maslac te prelijte po ohladjenoj torti.
Nema komentara:
Objavi komentar